Galleri Tornby

Fed kunst og JAZZ LIVE på Galleri Tornby ved Tversted

Alle interesserede inviteres til FERNISERING lørdag den 13. oktober kl. 13.00 med flot billedkunst af 3 dygtige kunstnere.

Vi præsenter malerier med bl.a. lækre, lyse bymotiver fra Aalborg af Natalia Quattromani, herboende russer – Tuschtegninger med bl.a. færøsk tema af Krisztián Kovács fra Ungarn – Flotte malerier med bl.a. tema om Charlie Chaplin af Julia Gurskaja, herboende ukrainer. Natalia og Krisztián deltager i ferniseringen.

På ferniseringsdagen åbnes dørene allerede kl. 11.00, og kl. 13.00 præsenterer vi fed, rytmisk JAZZ LIVE med supertalentet Casper Hejlesen, der fyrer den af på hans jazzguitar. Det er samtidig startskuddet til en fantastisk jazz-uge i Tversted, hvor festivalen Tversted JazzyDays præsenterer et virkelig flot program af jazz musik på internationalt niveau.

ALLE INTERESSEREDE ER VELKOMNE til såvel fernisering som koncert på Galleri Tornby!

Galleriet holder ekstraordinært åbent i efterårsferien, hvor udstillingen kan ses alle dage i perioden 13/10 – 21/10, ma – fr kl. 13–16 og lø – sø kl. 11–16 samt efterfølgende søndage kl. 11–16 frem til og med den 18. november.

Vis alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *