Jazz & mad

Arrangement med fantastisk god jazz fra Norge!

Det hele bliver godt akkompagneret med Cafe Fisk´s lækre jazzbuffe og med smagsprøver på øl fra Bryghuset Den Gamle Præstegård, som også levere øl til Tversted Jazzy Days.

Tre erfarne musikere fandt hinanden i den kendte verden indenfor jazzmusik. Siden har de haft en række optrædener i Norge, Sverige og Danmark. Alle tre har spillet og sunget med nogen af Norges mest kendte artister. Bandet er på mange måder en glemt perle, selvom vokalist Janne Kjellsen har været nomineret til den norske Grammy (spillemandsprisen). Hun har udover koret også sunget med en række artister, blandet andet Paul Young, Jørn Hoel og Bettan m.fl. Hun har udgivet sit eget album “Songs for You”, som man blandt andet kan finde på Spotify.

Pianisten Per Olav Andersen er uddannet ved Institut for musikvidenskab ved Universitetet i Norge. Han er både en legende og en engageret jazzmusiker med søde melankolske fortolkninger.

Bassisten Arman Guthushagen er en erfaren og dyktig musiker, som også spiller med en række kendte artister indenfor den norske traditionsmusik.

En koncert med Kjellsenbandet er som at høre Monica Zetterlund, Dinah Washington og Diana Krall på en og samme aften!

Jazz & Mad
Lørdag den 20. oktober
Kl. 18.00

Billetter kan købes hos Café Fisk i Tversted eller bestilles på telefon: 9893 3494

Arrangementet er ikke indholdt i JazzPazz.

Vis alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *