Jazzgudstjeneste i Tversted kirke.

Ved Jazzgudstjenesten søndag d. 14. oktober kl. 19.30 i Tversted kirke vil I opleve en aften hvor kirkerummet bliver fyldt med fantastiske stemninger skabt af Uffe Steen´s flotte tone og virtuose guitarspil, hammondorglets mange facetter leveret af en af Danmarks markante hammondorganister, Niels Ole Sørensen, blandet med smagfuldt trommespil fra en af Danmarks absolut bedste groovemaster, Esben Bach.

Musikken ved gudstjenesten vil koncentrere sig om velkendte salmemelodier arrangeret på ny af kapelmesteren Niels Ole Sørensen. Vi skal bla. høre Hil dig, Frelser og Forsoner som groovy blues og O kom, o kom Immanuel som sjælfuld ballade. Velkommen til en anderledes jazzgudstjeneste med musikken i højsædet!

Uffe Steen, guitar, Esben Bach, trommer; Niels Ole Sørensen, Hammond B3.

Arrangementet er ikke indholdt i JazzPazz.

Vis alle

2 kommentarer

 1. jimmi flyvholm 11. oktober 2018 at 20:45

  Hej hvad koster det i ente i kirken på søndag.

  Svar

  1. Hej :o)
   Der er fri entre.
   Tip, kom i god tid da der plejer at komme mange gæster.
   Hav en God koncert.
   Søren, Jazzy Days

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *