DR Big Band + Mathias Heise

Klitgården, Lørdag den 13. oktober 2018
Medsponsor: SPAR, Tversted

DR Big Band

I år er det ikke mindre end 20. gang Tversted Jazzy Days afholder festival. Vi er så stolte over, at kunne præsentere selveste DR Big Band med den prisvindende unge mundharpe-virtuos Mathias Heise i front!

De færreste musikere har så klare beviser på deres talent som Mathias Heise. Ud over titlen som verdensmester i kromatisk mundharpe, er musikpriserne regnet ned over den unge danske musiker. Mathias Heise suppleres denne aften af det allerfineste Big Band, spækket med Danmarks allerbedste musikere!

Se frem til en koncert hvor vi først og fremmest oplever Mathias Heises egne, iørefaldende kompositioner, hvor jazzens harmonier og improvisation møder rockens og funkmusikkens hårdtslående rytmer i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk. Derudover byder DR Big Band på klassikere fra sit store repertoire – under ledelse århusianske Nikolai Bøgelund.


Nikolai Bøgelund, dirigent; Mathias Heise, mundharpe; DR Big Band, alle øvrige instrumenter.

Aftensprogram
Kl. 20.00 Åbnings tale og årets nordjyske jazznavn.
Kl. 21.00 DR Big Band + Mathias Heise.

Billetpris 275 kr.
Denne koncert er inkluderet i JazzPazz.


Vis alle