Enrico Pieranunzi Trio

Klitgården: Fredag den 18. oktober 2019
Medsponsor: Nybolig, Hjørring


Den verdenskendte italienske pianist, Enrico Pieranunzi, står i spidsen for en ny jazztrio, som foruden Pieranunzi selv består af Danmarks måske bedste bassist, Thomas Fonnesbæk, samt den italienske trommesværvægter, Mauro Beggio. Hver især tilhører de eliten af jazzmusikere i deres respektive hjemlande, og tilsammen udgør de en trio i verdensklasse.

Musikken er original, krydret med enkelte klassikere, og det eminente sammenspil byder på kollektive improvisationer i topklasse. Glæd dig til en koncert med en sublim trio på allerhøjeste niveau med en gigant i rækken af verdenspianister, Enrico Pieranunzi, i tæt sammenspil med 2 giganter indenfor skandinavisk og italiensk jazz!

Enrico Pieranunzi, piano; Thomas Fonnesbæk, bas; Mauro Beggio, trommer.

Aftensprogram
Kl. 20.00 Casper Hejlesen Trio
Kl. 22.00 Enrico Pieranunzi Trio

Billetpris 275 kr.

Denne koncert er inkluderet i JazzPazz.

Vis alle