Espen Eriksen Trio

Klitgården: Tirsdag den 15. oktober 2019
Medsponsor: Pianokompagniet

Espen Eriksen Trio har på kort tid oparbejdet en stærk stilling på den internationale jazzscene med sine relativt korte og formfuldendte melodier, et tæt sammenspil og effektiv brug af dynamik. En slags musikalsk minimalisme eller ”lessis more”-attitude.

Musikken er lyrisk, melodisk og udtrykket placerer sig tæt op ad den norske tradition med subtile kompositioner og smukke, lyriske stemninger.

Om deres seneste udgivelse skriver BBC: ”A wonderfully plaintive jazz record, abandoned to the lost art of melodic minimalism, stripped back and beautifully near bare. No smoke and mirrors, just the graceful chemistry of superb musicians at the top of their game.”

Glæd dig til en lyrisk aften i norsk selskab!

Espen Eriksen, piano; Lars Tormod Jenset, bas; Andreas Bye, trommer.

Aftensprogram
Kl. 20.00 Vestbo Trio
Kl. 22.00 Espen Eriksen Trio

Denne koncert er inkluderet i JazzPazz.

Vis alle