Acoustic Lounge

Billetsalg fra mandag den 29. juni.
Klitgården, Tirsdag den 13. oktober 2020
Medsponsor: Tversted Borger- og Turistforening

Acoustic Lounge er et percussionbaseret orkester, som spiller et varieret repertoire af egne kompositioner samt jazz, soul- og latinklassikere i nye arrangementer. I front sidder den alsidige sanger og pianist Søren Baun, som i disse år gør et stærkt indtog på den københavnske jazzscene med sin groovy og lækre vokalstil. Ofte anses percussion som et ekstra musikalsk krydderi. I Acoustic Lounge er det grundkernen i lyden og er dermed en uundværlig del af orkestret.

Acoustic Lounge er som en kamæleon, der skifter farve i løbet af koncerten – groovy soulsange med cajon, brasiliansk bossanova med pandeiro, afrojazz med congas og koklokker. Glæd dig til en koncert med soul, jazz og cuban beats!

Søren Baun, piano/vokal; Claus Waidtløw, saxofon; Jesper Bodilsen, bas; Michael Hartvig, percussion og Mikkel Schnettler, percussion.

Aftensprogram
Kl. 20.00 Acoustic Lounge
Kl. 22.00 Carsten Dahl Trinity

Billetpris 275 kr.

Denne koncert er inkluderet i JazzPazz.

Vis alle