Ida Nielsen & The Funkbots

Billetsalg starter mandag den 29. juni.
Klitgården, Lørdag den 17. oktober 2020
Medsponsor: Teglgården, Lønstrup.

Ida Nielsen stod for den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE fra 2010 indtil dennes tragiske død i april 2016. Efter vennen og læremesterens død vendte Ida hjem til Danmark og tog fat på sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejene – både her i landet og i det meste af verdenen.

Denne charmerende, sprudlende kvinde som samtidig spiller den ondeste funk-bas tilhører den absolutte verdenselite! Og hendes band starter festen op – og ser sig ikke tilbage! Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er et hårdtslående høj-energi funk-show med solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. – og selvfølgelig masser af bas!

Kan man lide Prince, kan man også lide Idas musik!

Aftensprogram
Kl. 20.00 Ida Nielsen & The Funkbots

Billetpris 275 kr.

Denne koncert er inkluderet i JazzPazz.

Vis alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *