Kenny Washington

Billetsalg starter mandag den 29. juni.
Klitgården, Fredag den 16. oktober 2020
Medsponsor: SPAR Købmand, Tversted

Den amerikanske sanger Kenny Washington vil nok være ukendt for mange, men der er tale om en jazz- og soulsanger, som tåler sammenligning med de absolut største jazzstjerner. Han har begejstret publikum verden over med soulfulde fortolkninger, opfindsom scatsang og en tilsyneladende ubegrænset range.

Kenny Washington er født og opvokset i New Orleans. Han sang gospel i kirken og spillede saxofon i forskellige skolebands. Efter college blev Washington optaget i det ansete U.S. Navy Band Guam. Han blev optaget som saxofonist men endte som sanger, da man opdagede hans kæmpe talent.

Glæd dig til en aften fyldt med sjæl og varme!

Kenny Washington, vokal; Jacob Christoffersen, piano; Jesper Bodilsen, bas og  Zoltan Csörsz, trommer

Aftensprogram
Kl. 20.00 MotVm Trio
Kl. 22.00 Kenny Washington

Billetpris 275 kr.

Denne koncert er inkluderet i JazzPazz.

Vis alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *