Caroline Henderson

Billetsalg fra mandag den 28. juni.
Klitgården, Fredag den 22. oktober 2021
Medsponsor: TInteradvokat, Tversted

Det er med stor stolthed, at vi kan præsentere den store danske jazzdiva Caroline Henderson med nogle af landets dygtigste musikere fredag aften i Tversted. Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues, pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter. 

I 2020 udgav Caroline Henderson hendes første soloplade på dansk. Albummet Den danske Sang er en auditiv historie om livet som rejse, om at blive adopteret af et nyt land, om at lære et nyt sprog og forstå sig selv på ny gennem det fremmede. For Caroline Henderson har musikken spillet en kæmpe rolle i den proces og hun har valgt at dykke ned i den danske sangskat og fortolke nogle betydningsfulde sange, som for hende har været en kærlig vejviser i det ukendte.

Caroline Henderson, vokal; Nikolaj Hess, piano; Daniel Franck, bas og Jakob Højer, trommer.

Aftensprogram
Kl. 20.00 Caroline Henderson

UDSOLGT

Denne koncert er inkluderet i JazzPazz

Vis alle