Carsten Dahl Trinity

Billetsalg starter mandag den 28. juni.
Klitgården, Torsdag den 21. oktober 2021
Medsponsor: Pianokompagniet

Den grammy-vindende gudsbenådede pianist Carsten Dahl er uden tvivl en af verdens dygtigste! Med en iderigdom og en kreativitet, der er uden sidestykke, bringer han alle kombinationer op på et næsten skræmmende niveau. Trioens øvrige musikere er også store jazzpersonligheder og kendte fra en række spændende konstellationer. 

Carsten Dahl og de to andre musikere i TRINITY rækker efter essensen af at spille og improvisere gennem velkendte standarder.  Carsten Dahl udtaler: “Denne konstellation er min favorit. Det er som en kollektiv indånding af luft, hvor den horisontale og lodrette forståelse mellem os går i et. En sjælden oplevelse inden for musik faktisk og en forpligtelse til at videregive det universelle sprog af musik til publikum. At være sammen i en komplet musikalsk treenighed”.

Carsten Dahl, piano; Niels Bo Davidsen, bas og Stefan Pasborg, trommer.

Aftensprogram
Kl. 20.00 JazzyTalents: Hvalfugl
Kl. 22.00 Carsten Dahl Trinity

Billetpris: 275 kr.
Denne koncert er inkluderet i JazzPazz.

Vis alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *