The KutiMangoes

Billetsalg starter mandag den 28. juni.
Klitgården, Lørdag den 16. oktober 2021
Medsponsor:
NYBOLIG, Hjørring
Arndt Drilling Services Aps

Med The KutiMangoes præsenteres original afrojazz i verdensklasse som begejstrer anmeldere, radioværter og publikum over hele verdenen. The KutiMangoes blev dannet i 2012. Med en sound, der trækker på både Fela Kuti og Charles Mingus er deres mål at blande kulturerne og skabe en ny global lyd.

I 2019 udgav bandet deres nye album AFROTROPISM og de flotte anmeldelser og nomineringer væltede ind. AFROTROPISM er en videreudvikling af The KutiMangoes’ farverige og markante lyd, hvor der bliver arbejdet med synthesizere, soundscapes og elektroniske effekter uden at musikken mister sit fokus på heftige grooves, stærke melodier og musikerskab udført med hjertet. The KutiMangoes live er en festlig, livsbekræftende, grænsenedbrydende oplevelse der sender folk på dansegulvet og hjem med en følelse af at have være vidne til noget nyt, skabende på tværs af genrer.

Michael Blicher, saxofon og fløjte; Gustav Rasmussen, trombone og guitar, Aske Drasbæk, saxofon; Johannes Buhl Andresen, fender rhodes og moog bas, Casper Mikkelsen/Eddi Jarl, trommer og Magnus Jochumsen, percussion.

Aftensprogram
Kl. 20.00 Åbnings af Jazz Days inkl. kåring af året nordjyske jazz talent.
Kl. 21.00 The KutiMangoes

Billetpris: 275 kr.
Denne koncert er inkluderet i JazzPazz.


Vis alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *