Snorre Kirk Kvartet

Billetsalg starter mandag den 28. juni.
Klitgården, Tirsdag den 19. oktober 2021
Medsponsor: Tversted Borger- og Turistforening

Med et stjernespækket orkester bestående af personlige og karakteristiske solister med et skræddersyet repertoire, hvor spilleglæde, nærvær og ikke mindst swing er i højsædet, har trommeslageren og komponisten Snorre Kirk på rekordtid formået at gøre sit orkester til et af de mest efterspurgte i både ind- og udland.

Med det kritikerroste debutalbum “Blues Modernism” fra 2012 trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder. Med de efterfølgende udgivelser Europa (2015), Drummer & Composer (2017), BEAT (2018) og Tangerine Rhapsody (2019), blev der banet vej for et internationalt gennembrud, med optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler i Europa, USA og Asien.

I 2020 udkom Snorre Kirks sjette album, Going Up, der med sit drivende swing og farverige kompositioner, udgør Snorre Kirks mest ambitiøse og personlige projekt til dags dato.

Jan Harbeck, saxofon; Magnus Hjort, piano; Anders Fjeldsted, bas og Snorre Kirk, trommer.

Medsponsor på koncert

Aftensprogram
Kl. 20.00 Snorre Kirk Kvartet
Kl. 22.00 Alberto Marsico & Organ Logistics

Billetpris 275 kr.
Denne koncert er inkluderet i JazzPazz.

Vis alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *