Signe Juhl Kvartet

Klitgården, lørdag den 15. oktober 2022
Medsponsor: Tversted Borger- og Turistforening

Signe Juhl insisterer hele tiden på at tænke fremad og udfordre sig selv med nye musikalske initiativer, der alle handler om at vise lytterne, at musikkens kraft er forunderlig og konstant foranderlig. Hendes musikalske initiativer tæller bl.a. en hyldest til Woodstock Festivalen, hyldester til tidligere tiders vokalist-ikoner, samt en forrygende genoplivning af stemme-ikonet Andrews Sisters i samarbejde med sine to egne søstre.

Hun elsker at finde nye musikalske legekammerater og afprøve nye konstellationer. Øverst står dog kærligheden til musikken, til jazzen og til samspillet mellem levende improvisatoriske væsner med alle de muligheder det rummer. Det er standardjazz krydret med danske sange og salmer, tilsat groove og glimt i øjet.

Signe Juhl, vokal; Martin Schack, piano; Morten Ramsbøl, bas og Kristian Leth, trommer

Aftensprogram
Kl. 20.00 Åbnings tale og årets nordjyske jazznavn
Kl. 21.00 Signe Juhl Kvartet

Billetpris 275 kr.
Denne koncert er inkluderet i JazzPazz.

Vis alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *