Spyro Gyra

Klitgården, fredag den 21. oktober 2022
Medsponsor:
NYBOLIG, Hjørring
& Feriepartner, Tversted


Det er med stor stolthed vi kan præsentere Spyro Gyra. For elskere af jazzfusion á la Weather Report, Return to Forever eller Yellowjackets, er der ingen vej udenom Tversted Jazzy Days, når det amerikanske superorkester indtager scenen.

I løbet af de sidste 40+ år har Spyro Gyra optrådt i over 5.000 shows, udgivet 31 album og solgt over ti millioner albums.

Og de har stadig fuld fart på! Bandleder Jay Beckenstein voksede op med musikken fra Louis Armstrong, Charlie Parker,

Sonny Rollins og Dizzy Gillespie. Han begyndte at spille saxofon i en alder af syv. Beckenstein kom på universitetet i Buffalo og startede som biologistuderende, men skiftede hurtigt karriere til musiker. I sine tidligste dage hentede Spyro Gyra deres inspiration fra Weather Report og Return to Forever. De første par år var der tale om et dynamisk liveband som indspillede med forskellige dygtige sessionsmusikere i New York. I 1983 besluttede Beckenstein at sammentømre ét band med permanente medlemmer under navnet Spyro Gyra.

Jay Beckenstein, saxofon; Tom Schuman, keyboards; Scott Ambush, bas; Julio Fernandez, guitar og Lionel Cordew, trommer

Aftensprogram
Kl. 20.00 Spyro Gyra

Billetpris: 425 kr.
Udsolg
Denne koncert er inkluderet i JazzPazz.Vis alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *