Hyldest til Toots & Asmussen

Klitgården, torsdag den 20. oktober 2022
Medsponsor: Arndt Drilling Service aps

Den 29. april 2022 er det hundrede år siden at Toots Thielemans kom til verden. I den anledning præsenterer Tversted Jazzy Days en eksklusiv koncert, hvor også Svend Asmussen hyldes i et respektfuldt nutidigt bud på musikken fra Toots & Svend samt yderligere musik, der relaterer til de to ikoner.

De to legender i europæisk jazz, den belgiske mundharmonikavirtuos og guitarist Toots Thielemans og Danmarks stjerneviolinist Svend Asmussen havde et årelangt personligt venskab, der også rummede en dyb gensidig professionel respekt. Toots Thielemans regnes stadig for en af jazzens største personligheder med hans overlegne og uhyre personlige spil på mundharmonikaen. Svend Asmussens elegante og overlegne violinspil og hans kombination mellem jazzens rytmik og kompositionsmusikkens melodiske udtryk er tilsvarende legendarisk.

I kan glæde jer til en koncert med tidløs musik, der rører alle.

Mathias Heise, mundharmonika; Kristian Jørgensen, violin; Pelle von Bülow, guitar; Jakob Christoffersen, piano; Thomas Fonnesbæk, bas og Jeppe Gram, trommer

Aftensprogram
Kl. 20.00 Fellowship
Kl. 22.00 Hyldest til Toots & Asmussen

Vis alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *